Tineke heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan op een breed vlak binnen het werkveld van ondersteuning van de board van Nutricia Baby en Kindervoeding. Haar specialiteit ligt vooral op het organiseren van bedrijfsevents.

Startevents en midyear updates dragen bij aan het informeren van medewerkers over waar uw bedrijf staat. Door een combinatie van informeren en ontspanning, draagt zij bij aan het welbevinden van uw personeel. Of het nu gaat om evenementen met een beperkt aantal medewerkers met een laag budget of events met 200+ medewerkers in binnen- of buitenland, zij organiseert dat tot in de diepste details.

Evenementen in o.a. Marakesh, Brussel, Evian of Berlijn staan op haar CV. Maar ook 2-daagse thema evenementen in o.a. Rotterdam, Amsterdam en Utrecht met meer dan 200 medewerkers is voor haar geen onbekend terrein.

Zij schuwt geen werkweken van 100 uur en stopt niet eerder dan dat elk detail tot in de puntjes is geregeld. Zij heeft een breed netwerk van hoteliers, licht- en geluidstechnisie, cateringbedrijven en themateams.

Uw evenement is bij Tineke in goed handen.